Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g113g177kcal24.5g0g8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 169g128kcal3.2g26.1g0.3g1.7g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Purjosipuli 23g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.2g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g666kcal58.2g60.4g17.2g7.4g
Valittu annoskoko375g333kcal29.1g30.2g8.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna187g167kcal14.6g15.1g4.3g1.9g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839