Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 140g106kcal2.6g21.6g0.3g1.4g
Lanttu 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 37g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.5g24kcal0g0g2.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g469kcal25g52.8g15.4g5.6g
Valittu annoskoko375g235kcal12.5g26.4g7.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna187g117kcal6.3g13.2g3.9g1.4g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877