Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 70g18kcal1.1g1.6g0.4g2g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g56g141kcal10.7g0g12.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g70g78kcal1.6g2.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g517kcal27g8.2g44.2g4.2g
Valittu annoskoko375g259kcal13.5g4.1g22.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna187g129kcal6.8g2.1g11.1g1.1g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891