Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 750g1177kcal86g38.2g75.9g0.5g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%625g813kcal18.8g12.5g81.3g0.6g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)375g56kcal2.3g11.3g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Ketsuppi, Felix100g90kcal1g21g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7480g5336kcal241.6g309.8g357g9.2g
Valittu annoskoko3740g2668kcal120.8g154.9g178.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna1870g1334kcal60.4g77.5g89.3g2.3g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609