Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 179g133kcal23.4g2g0.7g12.3g
Vesi, vesijohtovesi 893g0kcal0g0g0g0g
Öljy214g1929kcal0g0g214.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1626g5577kcal165.6g1137.8g19.5g56.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g86g89kcal6.8g14g0.5g1.7g
Parmesaaniraaste, Tesco715g2787kcal235.8g0g202.9g0g
Basilika, kuivattu 11g27kcal1.5g2.2g0.4g4.3g
Timjami 3.6g10kcal0.3g1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g21106kcal866.8g2314g877.4g153g
Valittu annoskoko3744g10553kcal433.4g1157g438.7g76.5g
Annoskoko puolitettuna1872g5277kcal216.7g578.5g219.4g38.3g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906