Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty1842g5342kcal405.2g828.9g29.5g0g
Oliiviöljy 162g1434kcal0g0g162.2g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Inkivääri, tuore, silputtu100g80kcal1.8g17.8g0.8g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1001g200kcal6g38g3g14g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g32g112kcal0.5g28.5g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 240g476kcal3.3g4.3g48.1g10.6g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8g21kcal0.3g6.4g0.3g4.4g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g15649kcal852g1893.8g491.6g82.8g
Valittu annoskoko3744g7824kcal426g946.9g245.8g41.4g
Annoskoko puolitettuna1872g3912kcal213g473.5g122.9g20.7g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903