Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2100g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
Sipuli (kuorittu)660g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g108g232kcal14.9g23.2g9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g600g1680kcal114g0.2g132g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g66g69kcal5.2g10.8g0.4g1.3g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Basilika, tuore 24g6.5kcal0.7g0.3g0.2g0.4g
Timjami, annos 3g18g38kcal1.6g4.8g1.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g7603kcal317.6g248.4g578.4g68.6g
Valittu annoskoko3744g3801kcal158.8g124.2g289.2g34.3g
Annoskoko puolitettuna1872g1901kcal79.4g62.1g144.6g17.2g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407