Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2246g2433kcal177.5g366.2g13.5g47.2g
Hunaja599g2007kcal6g491.2g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore449g112kcal0g40.4g0g0.4g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g449g4044kcal0g0g449.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g17191kcal367g1795.6g925.6g95.2g
Valittu annoskoko3744g8596kcal183.5g897.8g462.8g47.6g
Annoskoko puolitettuna1872g4298kcal91.8g448.9g231.4g23.8g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384