Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl18g162kcal0g0g18g0g
Punajuuri 2255g866kcal22.6g155.6g4.5g56.4g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g812g2436kcal170.5g8.1g170.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 199g25kcal2.2g1.9g0.4g2g
Rucola, lautaselinen n. 30g190g28kcal1.9g3.8g0.4g2.7g
Pinjansiemenet, Parrots226g1398kcal65.4g29.3g124g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g10129kcal525.6g470.2g635.6g138.8g
Valittu annoskoko3744g5065kcal262.8g235.1g317.8g69.4g
Annoskoko puolitettuna1872g2532kcal131.4g117.6g158.9g34.7g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252