Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.80g280kcal10.6g54.4g1.9g3g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi40g132kcal1.8g6g11.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 600g1787kcal111.4g15g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7496g5474kcal284.4g236g368.2g54.8g
Valittu annoskoko3748g2737kcal142.2g118g184.1g27.4g
Annoskoko puolitettuna1874g1368kcal71.1g59g92.1g13.7g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038