Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g30g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Kalaliemikuutio 3.3g10kcal0.3g1.1g0.5g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g42g117kcal7.9g0g4.6g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g50g40kcal8.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g411kcal35.4g18g11.2g2.6g
Valittu annoskoko375g205kcal17.7g9g5.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna188g103kcal8.9g4.5g2.8g0.7g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115