Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 125g140kcal26.4g0g3.7g0g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Peruna, uusi 62g49kcal1.1g10g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 62g25kcal0.3g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g504kcal57.8g36g8.2g6.8g
Valittu annoskoko375g252kcal28.9g18g4.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna188g126kcal14.5g9g2.1g1.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706