Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)38g139kcal11.3g0g10.1g0g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu75g225kcal3.1g3g22.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1538kcal90.6g13.6g123g3.8g
Valittu annoskoko375g769kcal45.3g6.8g61.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna188g385kcal22.7g3.4g30.8g1g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382