Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl75g94kcal14.3g0.8g3.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini 15g11kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Öljy2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana751g320kcal31.8g13.6g12.6g5.2g
Valittu annoskoko376g160kcal15.9g6.8g6.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna188g80kcal8g3.4g3.2g1.3g
Arvot/100g100g43kcal4.2g1.8g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279525