Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Herne 28g19kcal1.4g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana751g322kcal9.8g47.2g8.2g9g
Valittu annoskoko376g161kcal4.9g23.6g4.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna188g81kcal2.5g11.8g2.1g2.3g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644