Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)75g256kcal5g58.6g0.5g0.5g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%150g256kcal28.6g0g15g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g94g66kcal3g11.3g0.2g0g
Kantarelli eli keltavahvero56g11kcal1.4g0.7g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana751g1176kcal76g141.2g32g3.2g
Valittu annoskoko376g588kcal38g70.6g16g1.6g
Annoskoko puolitettuna188g294kcal19g35.3g8g0.8g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136