Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 25g33kcal2.1g4.4g0.5g1.3g
Papu valkoinen, keitetty 28g30kcal2.4g3.9g0.1g2g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Rajah Mild Curry Paste (10g)6.3g8.9kcal0.2g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 19g60kcal4.6g8.6g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g339kcal20.6g44.6g5.4g14.2g
Valittu annoskoko376g169kcal10.3g22.3g2.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna188g85kcal5.2g11.2g1.4g3.6g
Arvot/100g100g45kcal2.7g5.9g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916