Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g300g84kcal3.3g14.4g1.2g9g
Kalaliemikuutio 33g102kcal3.3g11.3g4.7g0.4g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g417g1167kcal79.2g0g45.8g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g500g400kcal85g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7500g4105kcal356.6g181.4g112.4g27.8g
Valittu annoskoko3750g2052kcal178.3g90.7g56.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna1875g1026kcal89.2g45.4g28.1g7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115