Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1867g3099kcal354.7g0g186.7g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Korppujauho 187g684kcal19.6g139.8g1.9g9.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)467g397kcal4.7g16.3g32.7g0g
Voileipäkinkku,snellman112g114kcal20.2g1.1g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Puolukka 560g217kcal2.5g38.1g2.8g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g10717kcal874.2g416.8g601.4g57.8g
Valittu annoskoko3752g5359kcal437.1g208.4g300.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna1876g2679kcal218.6g104.2g150.4g14.5g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514