Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1126g1396kcal33.8g376g6.8g0g
Sokeri 638g2589kcal0g637.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g582g826kcal72.7g1.7g59.9g0g
Margariini 80% keskiarvo375g2664kcal1.1g0.8g300.2g0g
Perunajauhot,rainbow750g2431kcal0.8g607.8g0.8g10.5g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.9g170.7g2.9g8.5g
Leivinjauhe 38g66kcal2g14.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g21617kcal270.6g3616.8g741.2g38.4g
Valittu annoskoko3752g10808kcal135.3g1808.4g370.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna1876g5404kcal67.7g904.2g185.3g9.6g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901