Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2443g7831kcal654g0g584.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]489g1649kcal58.6g0g180.8g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia349g524kcal59.3g0g31.4g0g
Juusto, mozzarella 209g546kcal39g0g42.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g21791kcal1680.8g24g1719.4g2.8g
Valittu annoskoko3752g10896kcal840.4g12g859.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna1876g5448kcal420.2g6g429.9g0.7g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588