Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1864g3169kcal372.9g0g186.4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)303g606kcal12.1g106g9.1g0g
Korppujauho 117g427kcal12.2g87.3g1.2g6.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g932g1258kcal28g36.4g111.9g0g
Kananmuna kuoreton 256g366kcal32g0.8g26.3g0g
Puolukka 280g109kcal1.2g19g1.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g11869kcal916.8g499g672.6g27g
Valittu annoskoko3752g5935kcal458.4g249.5g336.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1876g2967kcal229.2g124.8g168.2g6.8g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667