Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 807g102kcal9g7.9g1.6g8.1g
Tomaatti, tuore701g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Tonnikala öljyssä 1052g1996kcal285.3g0g94.7g0g
Kurkku, tuore421g42kcal2.5g7.1g0.4g2.9g
Kananmuna, keitetty 771g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g6766kcal794.8g87.8g355.8g41.6g
Valittu annoskoko3752g3383kcal397.4g43.9g177.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna1876g1692kcal198.7g22g89g10.4g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751