Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2459g444kcal13.8g61.5g9.8g17.2g
Paprika keltainen 281g85kcal2.6g14.3g0.6g5.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli703g2108kcal26g31.6g210.8g0.7g
Oliiviöljy 98g870kcal0g0g98.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g7127kcal90.2g235g640g54.2g
Valittu annoskoko3752g3563kcal45.1g117.5g320g27.1g
Annoskoko puolitettuna1876g1782kcal22.6g58.8g160g13.6g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716