Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g900g900kcal180g19.8g99g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Herkkusieni900g135kcal20.7g5.4g4.5g13.5g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)900g540kcal9g40.5g36g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli450g810kcal30.6g17.1g67.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 68g596kcal0g0g67.4g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7515g6514kcal501.6g271.8g551.6g45.6g
Valittu annoskoko3758g3257kcal250.8g135.9g275.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna1879g1629kcal125.4g68g137.9g11.4g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522