Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 53g46kcal1.7g2.4g3.2g0g
Katkarapu, rainbow241g241kcal55.3g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g622kcal117g12.2g11.2g2.8g
Valittu annoskoko376g311kcal58.5g6.1g5.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna188g155kcal29.3g3.1g2.8g0.7g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889