Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g33g10kcal0.3g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g400kcal29.2g25.2g20g2.8g
Valittu annoskoko376g200kcal14.6g12.6g10g1.4g
Annoskoko puolitettuna188g100kcal7.3g6.3g5g0.7g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.4g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177