Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g88g123kcal18.4g0g6.1g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g16g56kcal1.1g12.8g0.1g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g85g47kcal1.5g5.6g2g1g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g672kcal46.2g51.8g31g10.2g
Valittu annoskoko376g336kcal23.1g25.9g15.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna188g168kcal11.6g13g7.8g2.6g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045