Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Hirvikäristys78g117kcal15.6g0g4.7g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 31g32kcal1.1g5.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g412kcal36.2g35g10.2g4.8g
Valittu annoskoko376g206kcal18.1g17.5g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna188g103kcal9.1g8.8g2.6g1.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799