Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g40g92kcal4.4g6.8g6.4g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g57g34kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.8g14kcal1g0.2g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Valio voi3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g356kcal13.6g34.2g20.2g3.2g
Valittu annoskoko376g178kcal6.8g17.1g10.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna188g89kcal3.4g8.6g5.1g0.8g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.5g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484