Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g146g35kcal1.8g5g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka29g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g26g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g108kcal5.8g16g1.2g7.8g
Valittu annoskoko376g54kcal2.9g8g0.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna188g27kcal1.5g4g0.3g2g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913