Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 44g60kcal1.2g10.6g1g1.5g
Fenkoli, annos 100g44g14kcal0.5g3.2g0.1g1.4g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g294kcal7.4g44.2g9g6.8g
Valittu annoskoko376g147kcal3.7g22.1g4.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna188g74kcal1.9g11.1g2.3g1.7g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094