Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g19g60kcal1.6g12.8g0.3g1.3g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g19g68kcal1.4g14.3g0.5g0.6g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan28g99kcal2.4g21.4g0g0.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkoviini kuiva 66g45kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g625kcal13g103.4g7.4g6.4g
Valittu annoskoko377g313kcal6.5g51.7g3.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna188g156kcal3.3g25.9g1.9g1.6g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275