Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty225g315kcal11.6g62.8g1.5g7.6g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 67g203kcal14.4g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g1071kcal53.6g132.2g36g18g
Valittu annoskoko377g536kcal26.8g66.1g18g9g
Annoskoko puolitettuna188g268kcal13.4g33.1g9g4.5g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311