Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka63g88kcal14.4g0g3.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 25g31kcal5.3g0g1.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.4g2.3g0.4g1.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss11g43kcal1.3g5.3g1.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g50g43kcal0.7g2.2g3.5g0.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g13g13kcal0.4g0.3g6.8g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g641kcal48.6g21.4g51.6g3.2g
Valittu annoskoko377g321kcal24.3g10.7g25.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna188g160kcal12.2g5.4g12.9g0.8g
Arvot/100g100g85kcal6.5g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653