Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis50g56kcal11g0g1.5g0g
Herne kuivattu 63g189kcal11.2g30.3g0.6g6.7g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.3g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g522kcal44.8g61.8g6.8g14g
Valittu annoskoko377g261kcal22.4g30.9g3.4g7g
Annoskoko puolitettuna188g131kcal11.2g15.5g1.7g3.5g
Arvot/100g100g69kcal5.9g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110