Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix2.8g2.5kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g314kcal19.8g32g10g5g
Valittu annoskoko377g157kcal9.9g16g5g2.5g
Annoskoko puolitettuna189g79kcal5g8g2.5g1.3g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.2g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619