Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g7g24kcal1.4g0g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g936kcal60.2g18g68.6g9.4g
Valittu annoskoko377g468kcal30.1g9g34.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna188g234kcal15.1g4.5g17.2g2.4g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158