Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow37g95kcal3.7g3.7g7.3g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g667g400kcal10g86.7g0.7g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g333g100kcal3g16g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g4001kcal291.8g249.2g200.2g27.4g
Valittu annoskoko3760g2001kcal145.9g124.6g100.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna1880g1000kcal73g62.3g50.1g6.9g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177