Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g875g2983kcal135.6g551.9g26.2g52.5g
Tonnikala vedessä, rainbow700g700kcal140g3.5g14g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g215g1075kcal14g113.9g62.3g4.3g
Ruokakerma Valio 5%1000g600kcal12g28g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 300g309kcal10.3g54g3.2g8.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g12014kcal627.8g1517.8g379.2g135.2g
Valittu annoskoko3760g6007kcal313.9g758.9g189.6g67.6g
Annoskoko puolitettuna1880g3004kcal157g379.5g94.8g33.8g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850