Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 535g460kcal16.6g23.5g32.1g0g
Katkarapu, rainbow2405g2405kcal553.2g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)668g180kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Tilli, tuore 134g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g6216kcal1169g122.2g112.4g28.4g
Valittu annoskoko3760g3108kcal584.5g61.1g56.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna1880g1554kcal292.3g30.6g28.1g7.1g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889