Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1000g3600kcal120g710g21g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Sokeri 400g1624kcal0g399.6g0g0g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Appelsiini, kuorittu 520g245kcal2.9g46.3g1.6g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g19182kcal597.6g2329.6g870g21.8g
Valittu annoskoko3760g9591kcal298.8g1164.8g435g10.9g
Annoskoko puolitettuna1880g4796kcal149.4g582.4g217.5g5.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429