Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä2235g7824kcal145.3g737.7g491.8g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl130g170kcal16.9g0.6g11.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g98g551kcal2g63.9g32.5g0.8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 894g382kcal30.2g42.9g8.9g0g
Sokeri 112g454kcal0g111.7g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)291g552kcal1.2g133.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g19865kcal391.2g2181g1088.8g1.6g
Valittu annoskoko3760g9932kcal195.6g1090.5g544.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna1880g4966kcal97.8g545.3g272.2g0.4g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587