JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2390g717kcal23.9g143.4g4.8g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g956g860kcal47.8g143.4g9.6g3.8g
Valkosipuli 151g164kcal12g24.7g0.9g3.2g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g40g52kcal1.2g8.4g2.4g5.6g
Timjami 40g113kcal3.6g10.7g2.9g14.7g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g4654kcal181.2g859.2g42.4g60g
Valittu annoskoko3760g2327kcal90.6g429.6g21.2g30g
Annoskoko puolitettuna1880g1164kcal45.3g214.8g10.6g15g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382