Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen544g140kcal4.9g25g2.2g10.9g
Paprika keltainen 544g164kcal5.1g27.7g1.1g10.9g
Sipuli (käsittelemätön)1488g403kcal19.3g71.4g3g25.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1024g205kcal6.1g35.8g3.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g120g1080kcal0g0g120g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g4073kcal74.2g332g259.8g102.6g
Valittu annoskoko3760g2037kcal37.1g166g129.9g51.3g
Annoskoko puolitettuna1880g1018kcal18.6g83g65g25.7g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174