Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)618g2162kcal98.8g395.3g16.1g37.1g
Paistijauheliha, snellman898g1527kcal107.8g0g89.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1572g717kcal47.2g75.5g23.6g0g
Kananmuna, keitetty 371g529kcal46.3g1.1g38g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g225g809kcal62.9g4.3g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7524g12677kcal726g952.4g586.6g74.2g
Valittu annoskoko3762g6339kcal363g476.2g293.3g37.1g
Annoskoko puolitettuna1881g3169kcal181.5g238.1g146.7g18.6g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334