Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 600g199kcal0g3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kurkku,tuore 100g1500g144kcal9g21g1.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1600g960kcal54.4g72g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7528g2793kcal131.2g233.2g115.4g1.2g
Valittu annoskoko3764g1397kcal65.6g116.6g57.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna1882g698kcal32.8g58.3g28.9g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712