Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 840g640kcal15.8g130.2g1.7g8.4g
Porkkana 364g119kcal2.3g20.2g0.7g9.3g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g980g1666kcal196g0g98g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 14g75kcal0.1g0.1g8.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g14g35kcal0.7g6g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7532g5163kcal433.6g327.8g220g40.6g
Valittu annoskoko3766g2581kcal216.8g163.9g110g20.3g
Annoskoko puolitettuna1883g1291kcal108.4g82g55g10.2g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593