Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g198g712kcal15.9g156g1g3.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g933g2127kcal177.2g0g158.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g618g618kcal46.3g92.7g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä466g350kcal19.1g58.3g3.7g14.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.3g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7532g7798kcal526g627g347.2g40.2g
Valittu annoskoko3766g3899kcal263g313.5g173.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna1883g1950kcal131.5g156.8g86.8g10.1g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586