Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1202g1293kcal101.3g168.3g4.2g84.1g
Persilja 150g41kcal2.1g1.7g0.3g12g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g3856kcal244.4g403.4g88.6g227.8g
Valittu annoskoko3768g1928kcal122.2g201.7g44.3g113.9g
Annoskoko puolitettuna1884g964kcal61.1g100.9g22.2g57g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910